Book a consultation
Arrange consultation
£16k+
Fencing

This exquisite garden is located in the beautiful village of Bramhope on the outskirts of Leeds.

Neal Baker, the principal designer of this project, was faced with the challenge to transform a large, sloped garden into a usable and social space. The design changed numerous times over the months of planning but the final outcome became a uber-modern space perfect for use in the summer months.

We used the increasingly popular porcelain paving range, so it really feels like an extension of the home. Neal also decided to break up the large paving area with the addition of two minimal water features.

We installed an integrated barbecue and seating area, using Slate Cladding Panels and a granite worktop. As the client wanted an all-year-round space to use, we constructed a solid roof pergola so those barbecues could keep going even during the rain!